Треньорът на Барселона се надява отборът му да покаже по-добра игра в мача с Кадис от Ла Лига в сравнение със загубата с 1:4 от ПСЖ. 

"След загуба е добре веднага да имаш нов мач, за да покажеш, че можеш и по-добре. Намираме се в добра форма в Ла Лига. Приемаме това, което ни се случи, но трябва да реагираме. Светът не свършва след едно поражение. Трябва да анализираме нашите грешки, да подобрим някои неща, да си говорим и да тренираме. Губим прекалено много топки, трябва да влагаме по-голям интензитет. Очаквам играчите ми да се представят силно, за да спечелят мача и да си възвърнат вярата.

Играем в три състезания. В Шампионската лига ще ни бъде много трудно. За Купата на краля ни липсваше късмет и ефективност, но можем да направим обрат. Вярвам, че можем да продължим напред в този турнир. В Ла Лига сме зависими от лидера в класирането. Не съм негативен. Ние сме Барса, имаме добри играчи и трябва да поставим нещата на тяхното място. Дали Купата е главната ни цел? Преди реванша със Севиля трябва да изиграем три мача. Утрешният е много важен най-вече заради случилото се. След това пък ни предстои домакинство на Елче в сряда. Целта ни е да печелим във всеки мач.

Трансфер на Ерлинг Холанд? Имам свои идеи за бъдещето, но първо трябва да изчакам да видя кой ще бъде новият президент на клуба. Дали изпитваме проблеми срещу големите отбори? Спечелихме срещу Ювентус, но загубихме от тях у дома. ПСЖ ни победи, но можем да ги надвием като гости. Трудно е да се каже това. Статистиката от онзи ден също не е много преувеличена. Съперникът беше много по-ефективен. Не смятам, че не можем да се конкурираме. Винаги сме били близо, можем да победим всеки. По-трудно е с отсъстващите играчи. Не ме дразнят негативните коментари към нас, това е ваша работа. Моята е да подготвям отбора. Да се опитвам да подобря, да окуража и да извлека личната гордост на футболистите на Барселона", завърши Куман.