Наставникът на Барселона Роналд Куман заяви, че все още не е говорил по-задълбочено с новия президент на клуба Жоан Лапорта. Според холандеца двамата скоро трябва да седнат и да обсъдят всички важни въпроси, но най-голямо значение в момента има утрешния мач с Уеска.

Ако каталунците успеят да победят последния във временното класиране, ще се доближат само на четири точки зад лидера Атлетико Мадрид, който вчера направи грешка стъпка срещу Хетафе. 

"Не съм говорил много с Лапорта. По време на пътуването до Париж разговаряхме накратко за някои неща, но трябва да се срещнем, за да говорим по-задълбочено. Сега не е времето до обсъждам тази тема, защото това са клубни неща. 

"Атлетико губи точки? Не искам да коментирам другите отбори. Трябва да гледаме себе си. Утре имаме мач, който трябва да спечелим. Това е най-важното. Те вчера също имаха двубой, който трябваше да вземат, но им липсваше ефективност. Същото се случваше и на нас. Атлетико е много силен отбор и трябва да се борим да края", сподели специалистът.