Бразилецът Филипе Коутиньо даде обширно интервю за Sky Sports, в което сподели първите си впечатления то Барселона и новите си съотборници. Бившият халф на Ливърпул засипа с похвали Андрес Иниеста и Лионел Меси и не скри възхитата си от тях.

„Невероятно е, когато погледна в съблекалнята и видя Андрес, Лео, Луис и Серхио Бускетс и всички други. Те са играчи, които съм гледал по телевизията или съм играл с тях на PlayStation, a сега споделяме една и съща съблекалня. Това е невероятно за мен“, коментира Филипе Коутиньо.

„Андрес е гений и е истинска чест, че делим една и съща съблекалня. Надавам се да науча много от него. Разбира се, има само един Иниеста. Дойдох тук, за да напиша своя собствена история и да се уча от тези велики играчи“, каза още той

„Като всеки друг, и аз мисля, че Меси е най-добрият футболист в света и да бъда тук заедно с него е голяма чест за мен. Страхотен опит е да го гледам в тренировките и мачовете. Начинът, по който може да променя развоя на мачовете е невероятен. Като всички други, така и той ме посрещна страхотно. Беше истински шок, защото той е истински човек“, допълни още Филипе Коутиньо.