Бившият мениджър на Челси и Ювентус - Антонио Конте, отново говори за възможността да поеме Реал Мадрид. Той засегна тема от миналото, коментирайки дали бе разумно да застане начело на "белите" след уволнението на Жулен Лопетеги през октомври миналата година.

"Тогава ситуацията бе деликатна. Картофът бе много горещ в онзи момент. Мисля, че бе по-доброто решение да не поемам отбора", заяви италианецът пред "Gazzetta dello Sport".

"Имаше възможност да поема Реал, но не обичам да започвам работа в средата на кампанията. Предпочитам да работя от първия ден на сезона", добави той.

"До лятото няма да ме видите в нито един отбор. Това е сигурно. Интер? Говори се от дълго време, но това са спекулации, нямали сме контакт досега. Ако има оферти, ще ги обмисля на спокойствие", завърши той.

Антонио Конте бе заменен от сънародника си Маурицио Сари начело на Челси в началото на този сезон. Той спечели по веднъж титлата във Висшата лига (2016/2017 г.) и Купата на ФА (2018 г.) по време на своя престой на "Стамфорд Бридж".