За Валенсия определено сезонът е труден. Отборът изпитва сериозни затруднения и тимът е много далеч от това, което сме свикнали да виждаме  през последните години. Смяната на Дженаро Гатузо също не можем да кажем, че свърши кой знае каква работа, макар че при бившия капитан на „прилепите“  Рубен Бараха, определено се забелязва някакво подобрение.

Безспорно, най-голямата звезда в състава на Валенсия Единсон Кавани заяви, че е доста изненадан от слабото представяне на отбора. Все пак, бившият футболист на Манчестър Юнайтед изрази амбиции за постигане на нещо повече с испанския клуб и си пожела доста по-добра следваща кампания.

„Не съм във Валенсия, за да спирам с футбола. Нямам намерение да се отказвам и желанието ми е да помогна на отбора да гоним по-високи цели. Правим слаб сезон, а това изобщо не ни отива и ще трябва да помислим добре върху изявите си на терена. Искам да вкарам още много голове, и да остана и през следващата година. Повярвайте, ако само за миг видя, че нещо в клуба не ми харесва, аз веднага ще си тръгна. Подчертавам отново, че не съм тук, за да сложа край на кариерата си, искам заедно да опитаме да постигнем нещо повече“, каза  голаджията.