Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че вратите на “Сантиаго Бернабеу” са широко отворени за сензацията на Монако Килиан Мбапе, ако той реши, че иска да се присъедини към тима на “белите” през лятото.

От непродаваем до много скъп - Монако сложи цена на Мбапе

Ръководството на “монегаските” вече постави цена на младежа и тя е в размер от 180 милиона евро. Вицепризедентът на клуба Вадим Василиев заяви, че оферти по-ниски от тази дори няма да бъдат разглеждани.

“Това не е решение, което мога да взема аз, но Мбапе е една добра перспектива за Реал. В момена няма много млади играчи като него. Пред нас стои една много важна година и ние вече имаме страхотни играчи. Но парите са тези, които движат света и футбола и хората плащат само за това, което искат. Ако Мбапе пожелае да дойде в Реал, вратите за него са отворени”, каза Рамос.

Реал иска всичко - и Бензема, и Мбапе

Килиан Мбапе направи невероятен минал сезон и веднага попадна на радарите на големите отбори из Европа. Засега Монако се дърпаше да го продава, но едва ли тимът от Княжеството ще устои на оферта от порядъка на 180 млн. евро.