Италианската футболна легенда Фабио Капело, който във визитката си на треньор е бил начело на Милан, Реал (Мадрид), Рома, Ювентус и на националните отбори на Англия и Русия, за пореден път изрази възхищението си от Лионел Меси.

В снощната среща от Шампионската лига 33-годишният аржентинец вкара фамозен гол, но пропусна дузпа, а Барселона си тръгна от Париж след 1:1 във втората среща. ПСЖ вече е на четвъртфинал след 4:1 в първия мач на Ноу Камп.

Gulliver/GettyImages
100 снимки

"Меси, който гледахме снощи, е феномен, който обаче беше спрян от вратаря на домакините и от Маркиньос. Той се отличава и винаги ще се отличава от останалите футболисти по терените. Лео отново ни показа, че има нещо, което го няма при другите и е абсолютен гений.

"Други футболисти ще получават "Златни топки", както много такива има и Кристиано Роналдо. Но Меси ще си остане гений, защото той прави на терена това, което другите дори не могат да си представят. Снощи гледах велик Меси и прекрасна Барселона, заяви Фабио Капело, потърсен за мнение от телевизия Скай Италия.