Отдаденият под наем нападател от Манчестър Юнайтед в Хетафе – Мейсън Грийнууд, напомни за себе си с фантастичен гол по време на престоя си в испанската Ла Лига.

Английският нападател изравни резултата срещу Алмерия в 33-ата минута по начин, който правеше по време на престоя си при „червените дяволи“. Грийнууд овладя топката вдясно и влезе навътре, след което отправи изключителен диагонален шут с левия крак, който не остави абсолютно никакви шансове на вратаря на домакините.

Отбелязваме, че Грийнууд е под наем в отбора от мадридското предградие, след като му бе повдигнато обвинение във Великобритания за побой над своята приятелка. В крайна сметка Ман Юнайтед реши да се разграничи от своя юноша, който сега ниже голове в Ла Лига.

С оглед тревожните прояви на „червените дяволи“ в офанзивен план, то те със сигурност могат да преобърнат мнението си за Грийнууд, който да се завърне на „Олд Трафорд“.

В прикаченото видео може да видите всички голове, които Ман Юнайтед отбеляза до този момент през сезона във Висшата лига.