Еден Азар вече бе представен като ново попълнение на Реал Мадрид. Белгиецът бе приветстван от 50 000 фенове на стадион „Сантиаго Бернабеу“ при първата си поява с екипа на Кралския клуб.

Любопитен детайл от събитието бе фактът, че Азар излезе на терена с фланелка без номер. Футболистът с усмивка призна, че би желал да играе с десетка на гърба, но констатира, че тя е заета от Лука Модрич.  

При все това, испанското издание AS пише, че вероятните опции, измежду които най-вероятно Азар ще избира са номерата 7 и 11. Разбира се, те са обвързани с възможни изходящи сделки. Първият номер понастоящем е зает от Мариано Диас, а вторият от Гарет Бейл. И двамата са спрягани за напускане на „Бернабеу“ през това лято.

Иначе още преди няколко дни, малко преди трансферът на Азар да бъде обявен официално, в социалните мрежи се появи снимка от фенмагазина на „белия балет“. Интересният момент при нея бе фланелката с изписаното име на Азар с номер 7.

Азар се присъедини към 13-кратния европейски клубен шампион от Челси. По сделката в клубната каса на „сините“ от Лондон ще постъпят 100 милиона евро плюс още 50 милиона евро под формата на бонуси.

При голям фенски интерес Реал представи Азар

Азар: Беше моя мечта да играя за Реал Мадрид