Бившият капитан на Барселона Андрес Иниеста говори за положението на Усман Дембеле в клуба и за неговата лоша дисциплина. Легендата на каталунците призова ръководните фактори в клуба да продължат да залагат на младия играч, тъй като французинът притежава огромен талант и е „истинско съкровище“.

„Усман притежава страхотни качеста. В съблекалнята сме си говорили многократно. Усман иска да се чувства важен. Ако допусна грешка, той веднага се опитва да я изчисти. Клубът не трябва да има никакви съмнения, че трябва да гласува пълно доверие на Дембеле. Той е страхотен футболист, който притежава огромен талант“, сподели Иниеста в интервю за радио „Каталуня“.

„Дембеле е играч с много големи качества. Все пак в един клуб е важно всеки да отговаря на минималните задължения, които трябва да има. Оттук нататък става въпрос за това как се развива всичко, но не знам какво се е случило в подробности“, добави легендата на Барселона.

„Коутиньо притежава невероятен талант. Той може да играе на различни позиции. Мисля, че се представя повече от перфектно. Той знае как да избере точния момент и чете много добре играта. Притежава много качества“, каза още Андрес Иниеста.