Капитанът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че никога не се е замислял да напусне каталунския клуб. Полузащитникът подписа доживотен договор с „блаугранас”, който ще го задържи в Барселона до края на кариерата му.

Добри новини в Барса, Иниеста възстановен от контузията си

„Споразумението така или иначе щеше да стане факт, въпреки някои разминавания във вижданията между мен и клуба. Казвал съм безброй много пъти, че съм изключително благодарен на Барселона. Никога не съм лъгал за чувствата си. Ако някой ден почувствам, че Андрес Иниеста е дупка, като играч или човек, аз ще си тръгна. В момента обаче се чувствам страхотно и ще продължавам да помагам на тима доколкото мога”, каза Иниеста.

Иниеста за ситуацията с Каталуня: Мисля, че на хората не им харесва това, до което се стигна

„Винаги съм бил на мнението, че колкото повече играеш, толкова повече имаш чувството, че се доближаваш до максимума на възможностите си и се чувстваш добре. Тази година преминах през не малко трудни моменти, но продължавам да мисля позитивно за нещата. Не мисля, че фактът, че съм на 33 години означава, че не мога да играя в много мачове. Да, не съм на 28, но важното е, че се чувствам добре”, допълни той.