Французинът Пол Погба се чувства дискомфортно в отбора на Манчестър Юнайтед и предпочита да продължи футболния си път в друг отбор, предават медиите на Албиона. Полузащитникът се наслаждава на силен футбол, откакто Жозе Моуриньо бе уволнен от „червените дяволи”, като наследникът му – Оле Гунар Солскяер, му даде цялата свобода на действие по футболния терен.

Въпреки това и испанският Marca твърди, че агентът на футболиста Мино Райола работи усилено върху трансфер в друг клуб, като най-вероятната дестинация е Реал Мадрид. Погба е потвърдил пред импресариото си, че не иска да продължи да играе в Манчестър, където стартира неговата кариера, след което прекара четири години в Ювентус. Именно пък Зинедин Зидан иска силно да привлече „шестицата” на Юнайтед през идното лято. Испанската медия продължава, че вече са се провели два телефонни разговора между Мино Райола и шефове на „Сантиаго Бернабеу”.

Пол Погба пристигна от Юве в Юнайтед с трансфер за 89 млн. паунда, като предварителните очаквания са, че английският тим ще желае осезаема печалба, ако въобще се стигне до раздяла с полузащитника си.