Футболистът на Реал Мадрид Дани Себайос призна откровено, че не би му харесало, ако феновете на стадион „Сантаиго Бернабеу“ аплодират звездата на Барселона Лионел Меси. Повод за този коментар стана постъпката на запалянковците на Реал Бетис, които отдадоха уважение на аржентинския техничар при поражението на тима им от каталунците с 1:4 на „Бенито Вийамарин“.  

Тогава петкратният носител на „Златната топка“ реализира хеттрик, а съперниковите привърженици сакндираха името му и имаше овации.

„Аз знам каква са феновете на „Бенито Вийамарин“. Аплодираха Меси, както бе редно, той направи голям мач. На мен обаче не би ми харесало привържениците на „Бернабеу“ да ръкопляскат на Меси. Това би бил знак, че не сме направили добър мач“, коментира Себайос, който  бивш играч на Бетис.

Запитан за собствените му цели в Реал Мадрид, Себайос обясни: „Мисля, че не сте видели най-добрата версия на Себайос в Кралския клуб.  Моята мечта е да триумфирам тук. Тази мечта никой няма да ми я вземе. Всички сме наясно колко е сложно в Реал Мадрид“.

 22-годишният Себайос се присъедини към „белия балет“ през лятото на 2017 година от Реал Бетис. През настоящата кампания има 21 мача в Ла Лига. Отбелязал е и два гола в шампионата срещу бившия му тим и Селта Виго.  

Себайос: Изглежда треноьрската смяна даде резултат