Халфът на Барселона Франк Кесие вече мисли за раздяла с клуба. 25-годишният футболист бе привлечен на "Камп Ноу" като свободен агент от Милан през лятото, но той не е доволен от малкото игрови минути, които получава от началото на сезона. Затова той все по-сериозно се замисля да поиска трансфер през зимата, твърди "Фишайес".

Кесие бе важен играч в Милан и бе привлечен в Барса с големи очаквания. За момента обаче той не може да си спечели доверието на треньора Чави Ернандес. Досега той има общо 12 мача във всички турнири и 1 отбелязан гол, но в повечето случаи котдивоарецът влиза от резервната скамейка.

Халфът никак не е доволен от тази ситуация и вече обмисля опциите пред себе си. Милан е готов да си върне този футболист, ако получи такава възможност, а и още няколко клуба от Италия следят внимателно ситуацията около него и са готови да се включат в битката за подписа му.

Твърди се, че от Барселона са склонни да обмислят евентуални оферти за Кесие. Каталунците са му поставили цена от 40 милиона евро и биха го пуснали да си тръгне, ако получат подобна оферта.