Ще понесе ли втори мощен удар Барселона след напускането на Неймар преди месец? Ако се вярва на информацията на изданието "Онда Серо", каталунците са на път да изживеят нов, далеч по-тежък и съкрушителен трус - да загубят символа си Лео Меси!

Според информацията на радиото, аржентинецът се е отказал от преподписването на договора си с клуба. Параметрите по него бяха официално договорени съвсем наскоро и само се очакваше подписването. То обаче така и не се е състояло.

"Намерението на Меси е да не удължава договора си до края на годината. И така от 2018 г. той става свободен агент. Информацията е на Алфре Мартинес", написаха от "Онда Серо" на профила си в Туитър. 

Тази информация предизвика ответна реакция от клуба. Спортният директор Алберт Солер обяви, че няма да има проблем с преподписването на договора на звездата и всичко всъщност е само въпрос на протокол. 

"Когато клубът каже, че имаме договорка, значи имаме договорка. Разбрали сме се официално, подписано е, единствено остава официалният протокол по поставянето на подписите пред медиите. Когато Барселона обявява нещо, то значи е факт, а не е просто скок в дълбокото", сподели Солер.