Френският национал Антоан Гризман се появи от пейката и вкара първия си гол от месец насам за разгромната победа на Атлетико Мадрид над Райо Махадаонда с 5:0 за Купата на краля. В края на двубоя обаче звездата се контузи. 

Прегледите показаха, че Гризман има мускулна травма в бедрото на десния крак и може да пропусне всички двубои на тима през този месец. От клуба не дадоха подробна информация за състоянието на нападателя, но потвърдиха, че той е аут за гостуването на Виляреал в неделя.

Според “AS” Гризман ще бъде извън игра между 4 и 5 седмици - точно по време на натоварената програма на "дюшекчиите". Тимът ще срещне Атлетик Билбао на полуфиналите за Суперкупата на Испания, което означава и евентуален финал срещу Барселона или Реал Мадрид, а междувременно гостува на Реал Сосиедад за Купата на краля и има шампионатен двубой с Валенсия.

Предполага се, че французинът ще е на линия за дербито с Барселона на 6 февруари. След завръщането си от каталунския гранд Гризман демонстрира добра форма и има общо 8 гола - 3 в Ла Лига, 1 за Купата на краля и 4 в Шампионската лига