Бъдещето на гарет Бейл в Реал Мадрид изглежда предначертано. Днес медиите в Англия обаче гръмнаха, че уелсецът може да се окаже ключът от колосална сделка между „кралския” клуб и Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на „червените дяволи” Оле Гунар Солскяер е пожелал да има в редиците си атакуващия футболист, като това може да се случи още през януари, твърди The Sun. Подобен трансфер би бил възможен обаче само при едно условие, което е било поставено от „Бернабеу”, а именно в обратната посока да замине Пол Погба.

Ако до подобно развитие на нещата не се стигне през януари, то от Реал са убедени, че Бейл ще напусне през лятото.

Преди няколко месеца уелският национал бе много близо до преминаване в Китай, където предложената му заплата възлизаше на 1млн. паунда седмично! В крайна сметка до трансфер не се стигна и той продължи да защитава цветовете на Реал. Причина за пропадането на сделката бе високата трансферна цена, която мадридчани поискаха.

Отношенията между Бейл и Зидан не се затоплят ни най-малко, а от ръководството на клуба са крайно решени да предотвратят нови раздори между двамата, които могат да се отразят на атмосферата в клуба като цяло.