Гарет Бейл не иска да се връща във Висшата лига и има вероятност да завърши кариерата си в Реал Мадрид. Това сподели агентът на уелския национал Джонатан Барнет.

30-годишният футболист е свързван от много време със завръщане в Англия, след като в Испания информираха за обтегнати отношения между него и треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

Гарет Бейл почти премина в китайски тим през миналото лято, но сделката пропадна в последния момент.

„Той има много приятен начин на живот. Не виждам защо той да не продължи в Реал Мадрид“, заяви Барнет.

Уелсецът от години е свързван със завръщане във Висшата лига. Той бе спряган за бившия му клуб Тотнъм, както и за Нюкасъл.

„Какти винаги съм кавал, Гарет е щастлив в Мадрид. Той иска да ръководи живота си. Финансово, няма за какво да мисли до края на живота си, както децата и внуците му. Спечели почти всичко в света, с изключение на Световното първенство, но за съжаление играе за Уелс, така че някои неща не зависят от него. Гарет спечели всичко останало и би било невероятно да се завърне във Висшата лига. Не мисля, че в момента не иска да го направи. Той е щастлив да игра за Реал Мадрид“, заяви агентът на Бейл.

След като се присъедини на „Бернабеу“ през 2013 година за рекордните 85 милиона паунда, Гарет Бейл спечели четири пъти Шампионската лига, както и веднъж Ла Лига и Купата на Краля. В колекцията си уелсецът добави три Световни клубни титли, също толкова Суперкупи на УЕФА и една Суперкупа на Испания.