Защитникът на Атлетико Мадрид - Серхио Регилон разкри за ада, който е бил принуден да преживее в  последните месеци. 26-годишният ляв бек страда от храносмилателен проблем, но едва преди часове показа през какъв ужас е преминал. 
 
"Най-лошата година в живота ми свърши. За съжаление с тази снимка описвам цялата 2022-а. Година на болка, страдание, инжекции, операции, операционни зали.
 
Осем месеца, в които не можех да съм това, което съм. Всеки ден се чудех дали някога пак ще играя футбол. Благодаря на всички, които бяха до мен и за доверието и отношението", написа Регилон и добави видео, на което плаче.

Благодаря на тези, които бяха с мен в тези трудни моменти. Както и на всички хора в Атлетико Мадрид за доверието и отношението към мен. От първия ден в клуба се почувствах много обичан. Убеден съм, че всички лоши моменти и всичко, което преживях, ме направиха по-силен.

Годината завършва по най-добрия начин. Посрещам 2023-а с цялата надежда на света и по-нетърпелив от всякога", написа Регилон и пусна клип как плаче в болничната стая.