Бразилската легенда Роналдо и настоящ собственик на испанския Валядолид защити нападателя на Реал Мадрид - Винисиус и се изказа ласкаво за големия талант на "кралския клуб" - Родриго пред "Фокс Спортс Бразил".

"Винисиус е голям футболист. Той направи фантастичен сезон миналата година и на практика спаси Реал от голям провал. Бих се радвал да го имам в отбора си", защити сънародника си Роналдо.

Феноменa сподели няколко думи и за друг от бразилците в Реал Мадрид - Родриго. "Очакванията в Реал винаги са много големи и той все още има време да разгърне потенциала си и да се докаже. Родриго не усложни ситуацията си, а напротив премина през това много добре, показа спокойствие и определено изненада", добави още световният шампион от 2002 година.

До момента 18-годишният бразилец реализира два гола в първите си четири мача в Примера дивисион.

Роналдо бе гост в студиото на Fox Sports Brasil по повод финала за Копа Либертадорес между бразилския Фламенго и аржентинския Ривър Плейт, който ще бъде утре от 22:00 часа на стадион "Монументал" в Лима. "Винаги ще обичам Фламенго. След това имах чудесна връзка и с Коринтианс. Имам четири деца. Как да обичам всяко едно от тях по различен начин?", сподели Роналдо.