Легендата на Барселона Самуел Ето'о сподели своето мнение за случващото се в клуба. Камерунецът смята, че бившият му тим се справя все по-добре и има шансове за титлата в Ла Лига.

Нападателят от близкото минало също така назова наследника на Лео Меси при „каталунците“ и допълни, че Роналд Куман е точният човек за треньорския пост в този момент.

„Най-важното е, че Барса навлезе в серия и записахме няколко добри победи. Това би трябвало да успокои обстановката в отбора и момчетата да си повярват още повече. Сезонът е дълъг и аз не смятам, че всичко е загубено както мислят много хора. Предстоят доста отговорни и тежки двубои, в които ще видим истинското качество на Барселона. Куман търпи не малко критики, но аз го подкрепям и считам, че всеки човек има нужда от време, за да развие вижданията си. Трябва да се работи спокойно и да се мисли мач за мач, без да се прекалява с излишни очаквания и изисквания. Темата с Меси е дълга, но според мен Лео има наследник за бъдещето. В лицето на Ансу Фати виждам следващия Меси, и ако с това момче се работи правилно и хората са търпеливи с него,той има огромен потенциал за развитие. Барселона винаги е давала големи таланти, така че ръководството няма от какво да се притеснява“, коментира той.