Еден Азар засипа с похвали бившия си съотборник Серхио Рамос. Преди няколко дни на емоционална пресконференция капитанът на Реал Мадрид се сбогува с фенове, журналисти и съотборници, но изрази явното си намерение един ден да се завърне отново в „белия балет на висок ръководен пост. Според белгийския национал, Рамос има още какво да даде на футбола и е твърдо уверен, че бившият капитан отново ще блести със своите изяви.

„Всички в Реал сме много тъжни, че Серхио си тръгва. Излишно е да казвам какво представлява той  за нашия клуб и колко е важен за нас. Смятам, че всеки се е учил от него на и извън терена. Той е истински лидер и притежава характер на шампион. Вярвам, че Рамос все още не е казал последната си дума и ще играе на високо ниво. Ще отбележи важни попадения и ще показва класата си. За всички ни  Беше чест да играем с   човек като Серхио Рамос. За мен,  той  винаги ще остане един от най-добрите защитници в историята на световния футбол“, коментира Азар.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.