Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коста заяви, че ако Антоан Гризман е взел решение да напусне отбора, няма връщане назад.

През последните дни френският футболист усилено е свързван с трансфер в Барселона.

„Той е достатъчно голям, за да знае кавко прави. Той също така знае колко важно е това за него. В същото време Антоан знае, че той е много важен за Атлетико Мадрид и ние го искаме тук при нас“, коментира Коста.

„Дали ще си тръгне или не, това е решение, което ще вземе той и неговото семейство“, добави нападателят.

„Гризман иска да спечели титла и ако напусне, той ще иска да го направи, като напише история с нас. Той е изключително фокусиран върху предстоящите мачове. Ако мога да кажа нещо, когато Гризман е в съблекалнята, нещата изглеждат така, все едно нищо не се случва в неговия живот“, продължи бившият играч на Челси.

„Антоан винаги е изключително мотивиран. Той винаги иска да печели. Той е щастлив. Със сигурност офертата, която е получил трябва да е изключително добра, защото го мотивира още повече.“

„Когато напуснах, бях щастлив. Спечелих още трофеи и натрупах повече опит. Сега, аз съм тук отново.  Исках да се върна и съм късметлия, че съм отново в Атлетико.“
„Ако Гризман е взел решение да напусне, няма връщане назад. Той изглежда много спокоен и фокусиран. Значи вече е взел своето решение. Прекалено много се говори по тази тема“, каза още Диего Коста.