Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви, че иска да остане на "Сантяго Бернабеу", но това не спира английските медии да спекулира с бъдещето му. Според вестник "Сън", португалецът шокиращо може да се озове във все още действащия шампион на Премиършип Челси. 

Според изданието, звездата е твърдо решен да напусне Испания заради проблемите с данъчните. А лондончани са един от малкото отбори в света, които могат да си позволят финансовите му претенции. При това, само ако с удовлетворяването им се ангажира лично собственикът Роман Абрамович. 

Източниците на вестника твърдят, че самият Кристиано бил отворен за подобен ход. Той е наясно, че няма как да се завърне в Манчестър Юнайтед, защото там вече привлякоха Алексис Санчес с огромна заплата. 

"Роналдо не би преминал никога в Манчестър Сити или Ливърпул заради доброто време в Манчестър Юнайтед. Така единственият отбор в света, който може да си позволи заплатата и трансферната му цена е Челси. Освен това отборът е от космополитен град, което е важно за Кристиано", споделя източник от клуба пред "Сън". 

Засега такъв ход изглежда малко вероятен, но ако се осъществи желаният трансфер на Еден Азар от Челси в Реал Мадрид, нищо чудно да се стигне и до подобни преговори за Роналдо. Стига Абрамович да се навие да похарчи от милиардите си за него.