Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо излезе с коментар в социалните мрежи, след последните публикации на El Mundo във връзка с обвиненията на държавната хазна спрямо футболиста в укриване на данъци.

Роналдо здраво погна Меси

Португалецът използва профила си в една от социалните мрежи, където пусна своя снимка и написа: „Не се опитвайте да развалите хубавия момент, който изживявам с неверни новини. Животът е прекрасен. Благодарен съм за това“, бе посланието на петкратния носител на „Златната топка“, който акцентира специално върху израза „неверни новини“.

 Припомняме, че информациите на El Mundo гласят, че данъчните са отказали споразумение с нападателя, за да се прекрати делото.

Същевременно Роналдо възвръща познатата си форма. „Седмицата“ на Кралския клуб реализира 4 попадения при успеха с 6:3 над Жирона и вече има 22 на сметката си в Ла Лига. Само с три повече разполага големият му конкурент Лионел Меси.

Роналдо се представя отлично и в любимия си турнир – Шампионската лига – където вече може да се похвали с цели 118 гола.