Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че е оптимист в решаващата седмица в Ла Лига, в които предстои да се изиграят три кръга. Той заяви, че всичко може да се случи в тези мачове.

„Благодаря на Люка за тези години, които работихме заедно. Те не бяха много, но бяха интензивни. Той ни даде много като футболист, а ние продължаваме да го обичаме. Клубът направи големи усилия да се опита да го задържи, но той реши да смени отбора си и ние му пожелаваме всичко най-добро в бъдеще“, коментира Симеоне.

„Гризман е много добре. Той е ентусиазиран. Предстоят ни 10 дни с много голям залог. Може би след седем дни ще може да говорим за нещо друго в зависимост от това, което ще се случи в следващите ни три мача“, добави Чоло.

„Не се притеснявам за бъдещето на Гризман. Антоан е капитан на Атлетико и винаги е отговарял на футбола с факти затова, което иска“, продължи той.

„Докато възможностите са налице, ние ще се борим за титлата. Аз съм прекален оптимист. След седмица много неща могат да се случат във футбола“, допълни аржентинецът.

„Не мога да си представя Атлетико Мадрид без Гризман. Той има договор с клуба и е капитан на отбора. Откакто е в Атлетико е дал всичко от себе си за отбора“, каза още Диего Симеоне.