Бившият мениджър на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш изрази мнение, че по времето, когато той бе треньор на Гарет Бейл при „шпорите“ уелският национал не е имал толкова контузии. Нападателят премина Реал Мадрид на 1 септември 2013 година. Тогава за него „белите“ броиха 100 милиона евро. Откакто обаче заигра на „Сантиаго Бернабеу“, Бейл е преследван от травми, които не му позволяват да разгърне наличния си потенциал на сто процента.

Нови проблеми в личния живот на Бейл

„Бейл не се контузваше толкова, когато аз му бях треньор. Това бе така просто защото му давах повече време за почивка. Беше много важен за мен футболист и с него процедирахме, както сега прави Реал с Роналдо. В Мадрид с Бейл нещата не се получават така, защото се бърза повече“, каза Вилаш-Боаш.

Бейл като прероден след разговор със Зидан?

Запитан за колегата си от Кралския клуб – Зинедин Зидан, португалецът обясни: „Допада ми как играе Мадрид. Начинът, по който Зидан е пресиран, не ми се вижда справедлив. Когато си спечелил Шампионската лига в две поредни години, не би следвало да се постъпва така. Честно казано Зизу е идеален за Реал Мадрид“.