Бившият предводител на Барселона Кике Сетиен сподели, че вече е забравил напълно лошите моменти при каталунците. 
 

Getty Images/Gulliver
17 снимки

Изключително болезнената загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен в четвъртфиналите на Шампионската лига, е един от най-тежките периоди в кариерата на Сетиен досега, но специалистът признава, че въпреки пораженията и лошите резултати е доволен от своето представяне начело на Барселона. 

"Опитвам се да водя един спокоен живот и да не мисля за миналото. Все още хората ме спират по улиците и искат да разговарят с мен, но аз съм оставил всичко лошо зад гърба си. Много критики се изсипаха по мой адрес, доста неща се изписаха, но нямам намерение да влизам в спорове с никого. Отдавна преодолях всичко, което се случи, но това да ръководя клуб от подобен ранг е безценен опит за мен", коментира той. 

"Не съжалявам за нищо, да, хората може да ме свързват със загубата от Байерн, но фактите са такива и никой не може да върне времето. Аз направих каквото можах и винаги ще бъда благодарен, че работих в Барса. Изолирам се от всичко лошо и желанието ми е да живея спокойно без да мисля какво е би могло да бъде. Безгрешни хора няма и всички си вадим поуки от всеки един ден в нашия живот“, добави още Сетиен.