Бившият напаадател на английския национален отбор Емил Хески смята, че Юрген Клоп не би изоставил проекта на Ливърпул даже и при оферта от испанските грандове Реал Мадрид и Барселона. 

21 снимки

По време на 4-те си години начело на "мърсисайдци" Клоп успя да изгради феноменален отбор, който миналата година завоюва Шампионската лига, а през тази кампания е само на 2 победи от спечелването на първа титла за клуба от 30 години насам от Висшата лига. 

Със сигурност интересът към специалиста се е повишил многократно, но според Хески самият германец е напълно отдаден на сегашните си и бъдещи ангажименти с "червените".

"Винаги има възможност Клоп да напусне, за да отиде в някой измежду Реал Мадрид и Барселона. Не мисля обаче, че той е приключил с проекта, който започна в Ливърпул", започна бившият стрелец. 

"Клубът се мести на нов тренировъчен център и като цяло вече се чувства като един от наистина най-големите в света. Клоп ги постави на тази височаеща позиция и мисля, че тепърва ще иска да постигне още много. Не мисля, че привържениците трябва да се притесняват от евентуално негово напускане", завърши Хески.