Бетис победи Кадис с 2:0 в мач от 24-ия кръг в испанската Ла Лига. Уилиан Жозе даде аванс на „лос вердибланкос“ още в шестата минута, а новото попълнение Пабло Форналс вкара дебютния си гол в началото на втората част.

След този успех андалусийският тим събра 38 точки в актива си, заемайки шесто място. Кадис продължава битката за своето оцеляване, след като заема 18-о място със 17 пункта.

Двубоят започна с натиск от страна на гостите от Бетис, които стигнаха до ранен гол. В 6-ата минута Джони Кардосо отне топката в последната третина и напредна по дясното крило, след което „сви“ за Жозе, който се възползва от това, че Набил Фекир пропусна топката и я прати в мрежата за 0:1.

Вторият гол бе в началото на втората част. Тогава Марк Рока открадна топката от Хуанми и продължи за Жозе. Бразилецът напредна фронтално срещу вратата на домакините и отклони за Пабло Форналс, а бившият играч на Уест Хем направи каскада от финтове и завъртя топката в долния десен ъгъл за 0:2, с което оформи и крайния резултат.