Бившият национал Димитър Бербатов защити треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Екснападателят на Манчестър Юнайтед коментира пред Betfair случващото се в „кралския клуб“ и направи сравнение между Давид Де Хеа и Тибо Куртоа.

„В началото на сеозна имаше слухове за уволнението на Зидан, а вижте го сега. Всички се питаха защо той се завърна начело на Реал Мадрид. Сега се обзалагам, че седи и се смее в кабинета си, докато гледа класификациите и слуховете, които се появяваха“, заяви Бербатов.

„Не ме изненадват резултатите сега. Зидан е бил там преди и е спечелил толкова много“, допълни още той.

„Видях снимки на Еден Азар, който отново тренира и се радвам, че скоро ще се завърне. Дано покаже на какво е способен, защото след привличането му беше подложен на огромен натиск. Но Реал Мадрид вече се справя много добре, което показва, че те могат да излязат от кризата и да не се нуждаят от даден футболист на всяка цена“, каза бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Димитър Бербатов говори и за представянето на белгийския вратар на мадридчани Тибо Куртоа.

„Куртоа трябва да свърши много работа в играта си с крака. Спомянм си, че когато пристигна в Реал му беше трудно, но е хубаво да се знае, че той заслужи титулярното си място, въпреки тези подробности, които трябва да бъдат подобрени. Той е един от най-добрите вратари в света заедно с Облак, Тер Щеген и Нойер“, добави още Бербатов.

„Винаги съм харесвал Де Хеа и, то не защото съм играл с него в Манчестър Юнайтед. За мен е един от най-завършените вратари в света. Той подобри играта и с двата си крака, и според мен трябва да залага повече на това нещо“, каза бившият национал.