Старши треньорът на Реал Мадрид, Карло Анчелоти, определи групата на „кралете“ за предстоящия мач срещу Щутгарт, който ще се проведе днес, 17 септември, от 22:00 часа на „Сантиаго Бернабеу“. Това е първият двубой от груповата фаза на Шампионската лига и ангажиментът пред собствената публика е изключително важен за испанския гранд.

В групата на Реал Мадрид се завръща централният защитник Едер Милитао, въпреки че имаше проблеми и пропусна тренировката на тима в понеделник. Неговото включване е значима новина, особено в светлината на текущата ситуация с контузии в отбора. В същото време, Джуд Белингам и Орелиен Чуамени също са част от списъка и се очаква и двамата да стартират като титуляри.

Реал Мадрид продължава да се бори с проблеми с контузии. В списъка на отсъстващите са Едуардо Камавинга, Браим Диас, Дани Себайос и Дейвид Алаба. Най-близо до завръщане е Камавинга, докато Алаба и Себайос се очаква да се завърнат в края на октомври или началото на декември. Браим Диас вероятно ще се завърне едва през декември.

Състав на Реал Мадрид за мача:

Вратари: Тибо Куртоа, Андрий Лунин, Фран Гонсалес

Защитници: Дани Карвахал, Едер Милитао, Лукас Васкес, Хесус Вайехо, Фран Гарсия, Антонио Рюдигер, Ферлан Менди

Полузащитници: Джуд Белингам, Федерико Валверде, Лука Модрич, Орелиен Чуамени, Арда Гюлер

Нападатели: Винисиус, Килиан Мбапе, Родриго, Ендрик