Гарет Бейл не e играл за Реал Мадрид от 26 февруари срещу Манчестър Сити, а тогава това стана само за 15 минути. Извън терена обаче той е значително по-активен. Уелсецът, също като Кристиано с неговите хотели или Пике с Купа Дейвис, вече прави планове за бъдещето си далеч от футбола, а посоката му, вероятно изненадващо, е насочена към голфа, както и към сектора за обществено хранене. Той ще открие втория си бар ресторант, „Пар 59“ (след като вече има спортен бар „Единайсетте“), в който ще присъстват два от трите компонента на известния лозунг „Уелс, Голф, Мадрид“.

Местоположението на това ново място ще бъде централен Кардиф и ще включва мини голф игрище.

„Винаги съм се фокусирал върху футбола си и не пиех, така че никога не съм излизал много“, заяви крилото.

„Ето защо мисля, че като имате такива бизнеси, като „Пар 59“, все още можете да общувате с хора, които обичат да излизат. Това обединява всички и дава възможност на всеки да се забавляваш вечер, а не да излизаш и да се напиваш. Това се опитваме, независимо дали обичате да пиете или не, или искате да играете голф", каза още Бейл.

30-годишният футболист очаква да се занимава повече с този тип неща, когато се доближи до пенсионирането.

„Няма да играя футбол завинаги, така че ни е интересно да правим подобни неща, особено в Уелс и в частност Кардиф. Създавайки „Единайсетте“ и „Пар 59“ там, ние добавяме нещо ново за града, надяваме се, че го разширяваме и го правим по-вълнуващ за младежите и хората като цяло да правят различни неща и да се забавляват. Ако има други възможности, които смятаме, че бихме искали да използваме, ще продължим да се разрастваме като бизнес", сподели уелсецът.