Гарет Бейл официално обяви, че напуска Реал Мадрид. Уелсецът написа емоционално писмо в социалните си мрежи, с което се сбогува с феновете на отбора.

"Пиша това съобщение, за да благодаря на всички мои съотборници, бивши и настоящи, моите треньори, всички клубни служители и феновете, които ме подкрепяха през цялото това време.

Пристигнах тук преди 9 години като младеж, който искаше да сбъдне мечтата си да играе за Реал Мадрид. Носих славната бяла фланелка, носих емблемата на гърдите си, играх на Сантяго Бернабеу, спечелих титли и бях част от това, което е постижимо само за малцина, спечелвайки Шампионската лига.

Сега мога да погледна назад и да кажа, че тази мечта се сбъдна и постигнах много, много повече от това, което съм мечтал.

Да бъда част от историята на този клуб и да постигнем всичко, което постигнахме заедно в Реал Мадрид, беше невероятно преживяване, което никога няма да забравя.

Искам също така да благодаря на президента Флорентино Перес, Хосе Анхел Санчес и борда, че ми дадоха възможността да играя за този клуб, заедно успяхме да създадем моменти, които ще станат част от историята на този клуб и на футбола.

За мен беше чест. Благодаря. Само Реал Мадрид!", написа Бейл в социалните мрежи.