Бащата на на нападателя на Реал Мадрид Лука Йович - Милан, защити сина си, който в момента е родината си Сърбия, след като наруши карантината си в Мадрид, за да се завърне в Белград. Тези дни той бе заплашен и с арест, ако не спазва карантината.

"Премина два теста и двата бяха отрицателни. Въпреки че бяха отрицателни, имаше грешни разбирания, той не разбра, че не може да напуска страната. Мислеше, че щом са отрицателни, може да си тръгне", заяви Милан Йович в интервю за сръбското издание „Plus online“.

"Сега го изкарват престъпник. Нека го вкарат в затвора, но само ако е виновен. Той обаче дойде в Белград и се затвори в апартамента си. Снимките, които показват, че са забавлява, са направени в Испания и са от месеци. Включително и София, която е бременна, не може да излиза от апартамента. Лука дойде в Сърбия, за да бъде със семейството си“, продължи той.

„Знаехме за неговото идване и то не е свързано със София. Искаше да прекара това време със своите приятели в Сърбия. Беше готов да помогне на града и финансово, и по всякакъв друг начин", каза още бащата на Лука.