Отборът на Барселона посреща Реал Бетис в мач от 5-ия кръг на Ла Лига. Срещата е с начален час 22:00 и ще бъде излъчвана пряко по MAX Sport 4.


Барса е в търсене на своята четвърта поредна победа от началото на сезона, след като направи равенство на старта на шампионата - 0:0 с Хетафе. След това каталунците надвиха Кадис, Виляреал и Осасуна. Така обаче Барселона е на трето място, като изостава зад Реал Мадрид с 2 точки.

До момента Бетис има две победи, равен и загуба от четири срещи в Ла Лигс и се намира на осмото място в класирането с 7 пункта. Сериозни кадрови проблеми също мъчат наставника Мануел Пелегрини. За срещата с миналогодишния шампион са аут Андрес Гуардадо, Уилям Карвальо, Юсуф Сабали и Набил Фекир. 

Шави Ернандес пък няма да може да разчита на Педри и Роналд Араухо. Все още не ясно дали участие в срещата ще вземе Илкай Гюндоган, който пострада сериозно по време на контролата между Германия и Франция.

Както е известно, Барселона играе домакинските си мачове на "Естадио Олимпико" заради ремонтните дейности на "Камп Ноу".

Каталунците разбиха Бетис с 4:0 в последната среща между двата отбора.

Главен съдия на двубоя днес ще бъде Хосе Мария Санчес.