Представители на Барселона вече са в Лондон, където се очаква да преговарят за звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо. Това пишат вкупом всички каталунски медии. Информацията бе разпространена веднага щом стана ясно, че тази вечер ръководствата на Барса и Пари Сен Жермен свикват извънредни пресконференции, на който най-вероятно ще бъде обявена сделката за Неймар.

Интересът на испанския гранд към плеймейкъра на Ливърпул не е от вчера, а по-рано този месец „червените“ отхвърлиха оферта на стойност 72 млн. паунда.

Ливърпул иска двама от Барса, за да пусне Коутиньо

Мениджърът на английския тим Юрген Клоп бе категоричен, че Коутиньо не се продава на каквато и да е цена. В Испания обаче твърдят, че ново предложение от порядъка на 100 млн. евро няма как да бъде отказано от страна на мърсисайдци.

Очаква се Барселона да прибере колосалните 222 млн. евро за звездата си Неймар, а от клуба виждат в Коутиньо идеалния негов заместник.

ПСЖ и Барса обявиха пресконференции, обявяват ли сделката за Неймар?

През януари бразилецът подписа нов петгодишен договор с Ливърпул с годишна заплата от 8 млн. паунда. Според каталунския вестник Sport, желанието на Коутиньо също е било да смени клубната обстановка и да облече екипа на Барселона.