Ръководството на Барселона готви четвърта и последна оферта за футболиста на Ливърпул Филипе Коутиньо, съобщава Sport. Според испанското издание каталунският гранд ще сложи на масата 150 милиона евро и при нов отказ от страна на мърсисайдци всички действия от страна на “блаугранас” ще бъдат преустановени.

Барса не иска да се предаде, готви четвърта оферта за Коутиньо

Ливърпул вече отхвърли цели три оферти на Барселона за 25-годишния футболист. Последната оферта на каталунците възлиза на 120 милиона евро плюс 30 милиона бонуси, от които 10 милиона Ливърпул ще получи още до първите шест месеца.

В сряда се появи информация, че емисари на Барселона са пристигнали в Ливърпул, за да водят преговори с ръководството на клуба относно 25-годишния футболист. Още преди няколко седмици бразилецът заяви гласно желанието си да премине на “Камп Ноу”, но мърсисайдци не искат и да чуят за подобен развой на събитията.

Сагата продължава: Емисари на Барселона пристигнаха в Ливърпул за Коутиньо

Каталунците водят ожесточена борба на няколко фронта в желанието си да привлекат ново попълнение, след като Неймар напусна в посока ПСЖ. Засега обаже усилията им се оказват напразни.