Барселона ще зарадва феновете си със звездна селекция през предстоящия трансферен прозорец. Това разкри спортният директор на каталунците Роберт Фернандес, но не пожела да даде повече информация за набелязаните цели. 

Миналото лято босовете на "блаугранас" бяха жестоко критикувани, че не са подсилили състава по необходимия начин и затова титлата беше изпусната в посока Реал Мадрид, а и в Шампионската лига имаше доста колебания от отбора.

Барселона започна преговори за бразилски национал

"Имаме много информация за желаните от Ернесто Валверде футболисти и имаме много работа за вършене зад кулисите, за да можем да ги привлечем. Само едно искам да кажа на феновете - със сигурност ще се подсилим на позициите, на които имаме нужда от това и привлечените играчи ще са звезди."

Барселона си осигури ново попълнение

"Най-голямата ни трудност е свързана със самите нас и с нашата грандиозна класа. Много от играчите, които искаме, са разколебани и не искат да дойдат при нас, защото не са убедени, че могат да се преборят за позиция с нашите велики футболисти."

Барселона информира Евертън, че си връща Деулофеу

"Но ние сме доволни от селекцията, която направихме през миналия сезон и сме убедени, че тези играчи и занапред ще правят големи стъпки в кариерите си", сподели Фернандес пред клубното списание на Барселона.