Белгийската звезда на Реал Мадрид Еден Азар изрази задоволство от назначаването на Карло Анчелоти начело на мадридчани. Бившето крило на Челси заяви още, че не познава италианеца лично, но всички в Мадрид са наясно с опита и това какво е донесъл той при предишния си престой начело на “лос бланкос”.

“Всички в Реал Мадрид са наясно какво ще донесе в клуба. Той спечели Шампионската лига с тази група от играчи и ги познава добре. Знаем, че е треньор с много опит, познава града и феновете. Смятам, че можем да постигнем велики неща заедно", започна белгийската звезда. 

"Не го познавам лично, но от това, което чувам, е много приятен човек, който просто иска да спечели всичко. Това е добра новина за мен, защото сега имаме шанса да работим заедно. Ще е страхотно да сме всеки ден заедно, защото няма нищо по-добро от това треньор да е твой идол,” заяви Азар.

Белгиецът ще започне трети сезон като играч на Реал Мадрид след трансфера си от Челси, но до този момент бе преследван от редица контузии и е записал едва 43 мача с фланелката на тима.