Еден Азар коментира изказването си на празненствата на Реал Мадрид по повод спечелването на Шампионската лига. Белгиецът, който винаги е мечтал да играе за "Кралския клуб" заяви, че ще даде всичко от себе си през следващия сезон, за да докаже на какво е способен. 

"Мисля, че всички разбраха посланието ми. Карим Бензема ми даде микрофона. Дори не знаех, че трябва да кажа нещо. Тези думи дойдоха спонтанно", призна Азар.

"Знаете ли, преместването в Реал Мадрид е върхът на кариерата ми. Отидох в най-красивия клуб в света в страхотна форма. Всичко се обърка, бях малко разстроен и разочарован. В личен план имаше много лоши моменти, но не всичко е толкова ужасно."

"Срещнах страхотни хора, играх с топ играчи. Имам още две години от договора си и ще дам всичко да постигна нормалното си ниво през следващата година. През лятото за мен е важно да проведа добра физическа и психологическа подготовка. Убеден съм, че все още имам много прекрасни години пред мен. Не се съмнявам. Просто трябва да намеря отново увереност. В себе си, в тялото си, в движенията си."

"Треньорът знае, че имам още две години договор. Първите три не минаха толкова добре, но съм решен да покажа на всички какво мога. Да играя за Реал Мадрид е целта на живота ми. Това все още е моята мечта. Семейството ми винаги е било щастливо тук, те са щастливи и сега", каза белгиецът.