Нападателят на Челси Еден Азар бе откровен, че все още мечтае за трансфер в „най-големия клуб в света“, а именно според него – Реал Мадрид. Белгиецът бе голямата цел за „кралския клуб“ това лято, но в крайна сметка двата клуба не успя да стигнат до споразумение.

Така Азар остана на „Стамфорд бридж“, а в момента се намира в отлична форма. Футболистът на „сините“ обяви, че съвсем скоро ще вземе решение за бъдещето си. Азар не потвърди със сигурност, че ще продължи контракта си с лондончани.

„Искам това, което е добро за мен, но също мисля и за доброто на клуба, защото този клуб ми даде всичко. Не искам да кажа: „Да, подписвам нов договор“, и накрая да не го подпиша. Понякога е в главата ми. Събуждам се сутрин и започвам да си мисля, че искам да отида. Понякога си мисля, че искам да остана. Това е трудно решение. Става дума за бъдещето ми. В момента съм на 27, а през януари ще навърша 28“, коментира Азар.

„В играта съм в момента, играя добър футбол. Реал Мадрид е най-добрият клуб в света. Не искам да лъжа за това. Това е моя мечта от дете. Мечтая за този клуб. Ще видим, не искам да говоря за това всеки ден. Нямам време за това, но скоро ще говорим за бъдещето ми. Същото е и когато имате мечта и искате да я осъществите. Казвал съм го много пъти: ако напусна ще бъда щастлив, ако остана ще бъда щастлив“, каза още белгийската звезда.