Звездата на Саул Нигес изгря със силен блясък на Европейското първенство за младежи до 21 г. в Полша. И затова от Атлетико Мадрид побързаха да обвържат новия си ас за рекордно дълго време. 

Днес Нигес сложи парафа си под новото подобрено предложение на "дюшекчиите", което ще го задържи при тях до 2026 г.! Това означава, че настоящия му контракт е удължен с феноменалните девет години, което го прави един от най-дългите в историята на футбола. 

Саул Нигес изнудва Атлетико за пари

"Много съм щастлив, защото в Атлетико сме едно семейство. Няма по-прекрасно място, на което д апродължа кариерата си. Ще работя максимално упорито, за да мога да оправдая огромното доверие на клуба към мен. Благодаря на всички за помощта, която ми оказват ежедневно", заяви Нигес, след като преподписа. 

22-годишният ас на мадридчани изигра 53 мача за тима си през миналия сезон и се утвърди като водеща фигура. Това си пролича и в мачовете с екипа на младежкия национален отбор на Испания, за който реализира четири гола на Европейското първенство в Полша, което свърши в петък.