Бившият полузащитник на Арсенал Санти Касорла сподели, че "топчиите" са се свързали с него за съвет във връзка с двама от най-добрите играчи на испанския Виляреал Самуел Чукуезе и Пау Торес. 

Испанският халф прекара 6 години на "Емиратс" и сега очевидно ще помага на стария си клуб на трансферния прозорец. Пау Торес записа първата си повиквателна за националния отбор на Испания през миналата година, докато Чукуезе е следен от редица английски грандове, сред които Ливърпул, Манчестър Сити и Челси. Сред ухажорите на двамата играчи обаче явно е и севернолондонският гранд. 

"Приятелите ми от Арсенал ми звънят редовно, за да ме питат за съвети. Сред основните въпроси са дали даде играч е готов да направи стъпка напред и да заиграе във Висшата лига", започна испанецът. 

"Добре е, че клубове като Арсенал имат интерес към млади играчи на Виляреал, но за момента им казвам да ги оставят намира. И двамата имат добър манталитет и са здраво стъпили на земята, но все още имат много стъпки да извървят", завърши полузащитникът.