Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори пред медиите преди утрешния мач с Виляреал от 9-ия кръг на Ла Лига. Двубоят се очаква с голяма интерес, защото "кралете" са леко разклатени след неочакваната загуба от Лил в Шампионска лига, а "жълтата подводница" се представя впечатляващо от началото на сезона и е само на точка зад Реал. Нещо повече - Виляреал е последният отбор, който спечели на "Бернабеу".
 
"Загубата преди броени дни ни върна в реалността, защото понякога добрата серия ви кара да вярвате, че сте непобедим. Истината е, че не играем на нашето ниво, имаме футболисти, които не са в най-добрата си форма. Затова смятам критиките към нас за справедливи, макар и преувеличени. Лично мен най-много ме притеснява играта в защита, където ни липсва интезитет. Искам и топката да стига по-бързо до нападателите. Въпреки поражението от Лил настроението в отбора е отлично, както винаги. 

Мбапе и Милитао

източник: БГНЕС

Всеки иска да печели точки на "Бернабеу" и Виляреал не прави изключение. Трябва да се подготвим възможно най-добре, защото съперникът показва отлични резултати този сезон. 
 
Не мисля, че Кроос или футболист с неговия профил липсва на Реал Мадрид. Няколко играчи имат добро подаване - Модрич, Камавинг, Валверде, Белингам. Чуамени пък е с  фундаментална рола за нас в дефанзивен аспект.
 
Арда Гюлер играе малко, защото в отбора има много конкуренция. Разбирам, че не му е лесно, защото той вече направи име тук миналата година.
 
Мбапе тренира нормално, готов е да играе. Това, че не бе извикан в националния отбор на Франция, е решение на Дешан. Аз не се меся", заяви Анчелоти.