Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди утрешния реванш с Барселона от полуфиналите за Купата на краля на “Камп Ноу”. Каталунците спечелиха първата среща с 1:0. Той беше категоричен, че отборът му е играл добри при последните две загуби от Барселона, затова е време за победа. Италианският специалист призна, че Модрич и Кроос са недосегаеми, но дори и това не им гарантира винаги място сред 11-те.
 
"За мен “Класикото” винаги е най-важният мач. За феновете, за играчите... има много голямо съперничество. Това е важно състезание и ние сме близо до това да достигнем до финала. Време е да спечелим “Ел Класико”. Не смятам да променям нищо в системата ни на игра. Енергията и опитът ще бъдат важни утре. Също така трябва да сме много добри в създаването на положения от задни позиции", обясни Анчелоти. 
 
Той смята, че мачът най-вероятно ще се 
Очаквам във важен фактор да се превърне представянето на ветераните. По принцип Кроос и Модрич са недосегаеми, но това не означава, че ще играят утре. Да видяхте Модрич срещу Валядолид? (смее се). Да започнеш като титуляр не е най-важното нещо - важното е да бъдеш главен герой".
 
Играхме добре в последните два мача с Барселона. Последния път бяхме много близо до победата на "Камп Ноу", надявам се сега да ни се получи. Чуамени имаше труден период след световното първенство, но вече се върна към най-доброто си ниво. Камавинга играе много добре с топката и се възползва от минутите, които получи", каза още треньорът на Реал.