След победата над Севиля (3:1) в мач от Ла Лига треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти похвали играчите си и заяви, че този отбор е най-добрият в кариерата му.
 
"Не знам дали моите футболисти са най-надеждните, но това е отборът, който харесвам като треньор. Не ми  създава проблеми и ме уважава. А по отношение на качеството, той е един от най-добрите, ако не и най-добрият, който някога съм имал“, каза Анчелоти.
 
Той остана много доволен от трите точки и добрата последна част, в която беше изкована победата. Италианецът не пропусна да отбележи и силното включване от пейката на Камавинга, Лукас Васкес и Марко Асенсио.
 
„Промените дадоха на отбора повече енергия. Това са ресурси, които имаме на пейката. Трябва да издържим тази част от сезона и да продължим да печелим.
 
Валверде получи удар в крака и това е малко притеснително, защото не знам дали се възстанови за следващия мач. Но мисля, че Бензема ще се върне в игра. Карим е много важен за нас и той ще бъде още по-важен през втората част от сезона. 
 
Винисиус даде две асистенции, които лично аз харесвам  повече от головете. Той е футболист, който много често е фаулиран заради специфичната си игра", каза още Анчелоти.