Старши треньорът на Реал Мадрид, Карло Анчелоти, сподели пред Скай Спортс, че няма намерение да работи с национални отбори преди края на кариерата си. В интервюто си, италианският специалист изрази предпочитанията си към ежедневната работа в клубен футбол.

"Не знам кога ще се пенсионирам. Когато Реал се измори от мен, ще трябва да помисля какво да правя. Скептичен съм към националните отбори, предпочитам ежедневната работа," коментира Анчелоти, който ръководи 15-кратния клубен шампион на Европа.

Под ръководството на Анчелоти, Реал Мадрид постигна значителни успехи. През 2022 и 2024 година, "белите" спечелиха Примера дивисион и Шампионската лига, утвърждавайки се като доминираща сила в европейския футбол.

65-годишният Анчелоти има общо три трофея от най-силния клубен турнир в света като треньор на Реал Мадрид. Освен това, той печели Шампионската лига и с Милан през 2003 и 2007 година.

Анчелоти е бил начело на някои от най-големите клубове в Европа, включително Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен, Челси и Ювентус. Неговата богата кариера и безбройните успехи го правят един от най-успешните и уважавани треньори в историята на футбола.