Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти потвърди, че няма да разчита на звездата си Кристиано Роналдо в двубоя от втроия кръг на Ла Лига с Реал Сосиедад.

Португалският национал все още има физически проблеми заради травмите, които го връхлетяха по време на лятната подготовка и преди Световното първенство. Поради тази причина от европейския клубен шампион решиха да дадат шанс на най-важния си играч да се възстанови напълно.

„Роналдо е добре, но ние предпочетохме да не го ползваме в този мач, тази седмица и в следващите две седмици да го вдигнем на крака за мачовете срещу Атлетико и тези от Шампионската лига”, каза Анчелоти.

„Реал Сосиедад е тежък съперник. Те имат проблеми точно сега. Могат да използват този мач, за да покажат качествата и характера си. Поради тази причина трябва да внимаваме, защото Сосиедад ще изиграе силен мач.”

„Нови играчи? Не мога да потвърдя нищо. Остава още време до края на трансферния прозорец. Той затваря в понеделник. Нещо може да се случи, може и да не се случи. Нямаме много играчи в състава, но пък футболистите са поливалентни”, допълни италианецът.