Реал Мадрид спечели първите си две контроли от предсезонната подготовка. “Белите” победиха Милан и Манчестър Юнайтед по време на турнето си в САЩ, но тази вечер ги чака различно предизвикателство. Тимът на Карло Анчелоти ще се изправи срещу Барселона в Тексас.

“В предишните два мача показахме добър футбол, но има неща, които да подобряваме. Искаме да продължим по този начин, но ще се изправим срещу много силен съперник, който разполага с много качество. Резултатът е най-незначителното нещо, най-важно е да продължаваме да прогресираме. Това ще е много сериозен тест”, коментира Анчелоти преди “Ел Класико”.

Италианецът допълни, че единственият играч, който ще пропусне срещата поради контузия е Арда Гюлер. Тибо Куртоа, който пропусна първите две контроли, се очаква да играе.

Попитан как Реал ще се справи с напускането на Карим Бензема, който премина в Ал-Итихад, Анчелоти отговори: “Имаме прекрасни спомени от Бензема и това, което направи тук. Винаги ще съм му благодарен, защото ни даде възможност да спечелим Шампионската лига. Реал Мадрид продължава и го е правил без Кристиано, Бейл или Каземиро. Затова Реал е обичан от фенове по цял свят”.